2024 brengt ons mooie evenementen en bezinning

2023 was een waardevol en succesvol eerste jaar wat betreft de verhuur van ons kerkgebouw voor tentoonstellingen, concerten en bijeenkomsten van de geloofsgemeenschap. Ook in 2024 staan er al mooie dingen op de planning!

In de kerk zal de geloofsgemeenschap van Harreveld wederom meerdere keren per jaar samenkomen voor hun vieringen. Van Pasen tot Pinksteren en van zomerviering tot Kerstmis. Maar natuurlijk staat ons kerkgebouw ook weer tot beschikking voor een mooie expositie. Dit jaar zullen de pentekeningen van Peppelman in de spotlight staan van eind maart t/m begin augustus. Ook voor concerten en feesten staan wij tot jullie beschikking! Vivente laat hun stemmen weer klinken en voor ons als stichting hebben wij te maken met een primeur: het jubilieumfeest van de Zandbieters zal een spektakel op zich worden in onze grote tuin! Hopelijk tot snel tijdens een (of meerdere) van deze activiteiten!

Recent nieuws