Verhuur aan de Rooms Katholieke geloofsgemeenschap Harreveld

De kerk zal ook na aankoop door de Stichting STAGATHA beschikbaar blijven als ruimte voor woord- en gebedsvieringen zoals deze de afgelopen jaren al regelmatig plaatsvinden in Harreveld; dus zonder pasto(o)r of andere voorganger van de Rooms Katholieke kerk. De ontheiliging van de kerk heeft daardoor grotendeels geen invloed op de invulling van deze diensten. Hierdoor blijft de Rooms Katholieke geloofsgemeenschap van harte welkom om haar geloof in onze kerk uit te dragen. Er zullen dan ook regelmatig vieringen georganiseerd blijven worden voor hen die dit op prijs stellen.

 

Ook een Rooms Katholieke uitvaart, bruiloft of andere persoonlijke reden om een viering aan te vragen, blijven mogelijk. De invulling hiervan kunt u samen met de geloofsgemeenschap afstemmen en de kerk vervolgens afhuren.

 

De kerk zal ook dagelijks geopend blijven van 09:00 – 18:00 uur. Er is dan de mogelijkheid om een kaarsje aan te steken, te bidden of een moment van stilte en bezinning te vinden.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag! Wanneer je ons contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.