Herfstconcert Kleinkoor Vivente zondag 26 november 2023

Herfstconcert Kleinkoor Vivente

Kleinkoor Vivente is een andere weg ingeslagen. Na de roerige coronajaren en een dirigentwissel in het begin van dit jaar, is het koor er weer helemaal klaar voor om mooie muziek aan het publiek ten gehore te brengen. Op 26 november om 14:30 uur brengt het koor daarom een herfstconcert ten gehore in de St. Agathakerk te Harreveld.

Met de nieuwe dirigent Jan Draaijer is Kleinkoor Vivente op zoek gegaan naar vernieuwend en verrassend repertoire. Het resultaat laat het koor graag horen tijdens een herfstconcert, dat na deze periode van afwezigheid toepasselijk ‘Come Again’ of ‘Weerkommen’ genoemd is. Het gaat om muziek die prettig in het gehoor ligt en geschikt is voor een breed publiek. Zo brengt het koor onder andere prachtige dromerige Estlandse wiegeliederen, werken van Zweedse componisten, maar ook enkele vertrouwde liederen, waaronder The Road Home van Stephen Paulus ten gehore. De enthousiaste leden van Kleinkoor Vivente nemen de bezoekers onder leiding van dirigent Jan Draaijer een uurtje mee op een muzikale reis in verschillende talen. De pianobegeleiding is daarbij in handen van Tonnie Heutinck.

De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. www.vivente.harreveld.nl

Recent nieuws