Eerste rondleiding is een feit!

In de maand mei vond de eerste rondleiding plaats in de kerk voor een groep van ca. 20 lokale toeristen die geïnteresseerd waren in de geschiedenis, het interieur en met name de muurschilderingen van Jos ten Horn. De half uur durende rondleiding ontlokte de opmerking dat men verrast was over de mooie kunst.

We vonden het een prettige start van wat een mogelijkheid die we verder gaan ontwikkelen voor de toekomst! Wanneer er straks meerdere exposities, kerkelijke kunst en overige objecten van betekenis hun thuis hebben gevonden in en rondom ons kerkgebouw kunnen de rondleidingen diverse insteken krijgen.

Over Jos ten Horn valt nu al veel te vertellen en deze rondleiding hebben we al geoptimaliseerd aan de hand van de eerste feedback! Geïnteresseerd in een privé rondleiding? Neem dan contact met ons op!

Recent nieuws