Geslaagde woord- en gebedsviering in nieuwe vorm

Afgelopen 24 december heeft de Geloofsgemeenschap Harreveld voor het eerst een woord- en gebedsviering gehouden in de nieuwe vorm. Hierin is Stichting STAGATHA de eigenaar van de kerk en huurt de Geloofsgemeenschap de kerkruimte voor hun viering.

De viering had als thema ‘een cadeau voor het Kerstkind’ en er werd naast het evangelie van Lucas over de geboorte van het kerstkind ook een Noors kerstverhaal verteld. Dit om de wereldwijde verbondenheid te benadrukken. Wereldwijd werd kerst gevierd. Aan de kinderen van de Canisiusschool was gevraagd of zij de kerstboom wilden versieren

De viering was goed bezocht door jong en oud. In 2023 zullen er nog veel vieringen van de Geloofsgemeenschap volgen volgens het nieuwe bestemmingsplan. Maar er is ook ruimte voor andere evenementen zoals concerten, lezingen, bijeenkomsten, festiviteiten, tentoonstellingen en meer! De mogelijkheden zijn eindeloos zolang deze in een respectvolle vorm in een kerkgebouw passen.

Recent nieuws